Cubelles celebrarà la XXXII Festa de la Bicicleta, el dissabte 18 de juny

20 de maig de 2022


Des de l'Ajuntament s'anima a tothom a disfressar-se i engalanar la seva bicicleta. Les inscripcions s'obriran l'1 de juny i tindran un cost 1,50€ solidari

Cubelles celebrarà el dissabte 18 de juny la seva Festa de la Bicicleta. Es tracta d'una passejada popular no competitiva que es disputa pels carrers de Cubelles adreçada a un públic familiar. De fet, la festa té una trajectòria de 32 anys i es complementa amb activitats infantils i sortejos de bicicletes i material esportiu.

 

Podran participar en aquesta pedalada popular totes les persones que ho desitgin, sempre que estiguin correctament inscrites, tant pel que fa al temps com a la forma. Els infants menors d’edat hauran d’anar acompanyats d'una persona adulta que se'n responsabilitzarà i també hauran de portar obligatòriament el casc.

 

El regidor d'Esports, Narcís Pineda, ha explicat com es presenta aquesta nova edició.

Des de l'Ajuntament s'anima a tothom a disfressar-se i engalanar la seva bicicleta

Recorregut

La pedalada es disputarà sobre un recorregut totalment urbà, degudament senyalitzat i sobre superfície d’asfalt. La sortida i la meta estaran localitzades al pàrquing del Poliesportiu Municipal (Av. Onze de Setembre s/n).

 

Horari

L'horari previst per a la celebració de la pedalada és el següent:

18.15h a 19:00h: Escalfament general: zumba per tothom.

19.00h: Sortida.

20.00h: Arribada i entrega de premis/sortejos.

 

Inscripcions

Inscripcions obertes a partir de l’1 de juny de 2022. El termini màxim d’inscripcions es tancarà dijous dia 16 de juny de 2022, a les 21.00h. Si encara queden places disponibles, també s’admetran inscripcions el mateix dissabte dia 18 de juny de 2022 de 17.30h. a 18.45h.

 

El preu de la inscripció serà de 1,50€ solidari.  El total de la recaptació solidària es destinarà a finalitats socials. L'activitat està limitada a 750 participants. En el moment que s’arribi a aquesta xifra d’inscrits, les inscripcions es tancaran, independentment de la data.

 

Les inscripcions hauran de realitzar-se presencialment a qualsevol dels següents llocs:

 

 • Regidoria d’Esports: Av. Onze de Setembre s/n (Poliesportiu Municipal). Horari d’atenció al públic: de dilluns a divendres de 10.00h. a 14.00h.
 • Consergeria del Poliesportiu Municipal: Av. Onze de Setembre s/n. Horari d’atenció al públic: Dilluns a divendres de 16.00h. a 21.00h. Dissabtes i diumenges de 08.30h. a 20.00h.

 

No s'admetran inscripcions per telèfon, fax, ni telemàtiques.

 

Premis i sortejos

En el moment de la inscripció, cada participant rebrà un dorsal.

Tots els participants amb dorsal entraran en el sorteig de dues bicicletes, material esportiu i altres obsequis que disposarà l’organització.

 

S’estableixen els següents premis*:

 • Participant més gran.
 • Grup més nombrós.
 • Participant més elegant.
 • Disfressa més elaborada.
 • Bicicleta més ben guarnida.
 • Bicicleta o conjunt més original.
 • Bicicleta més antiga.

 

*És imprescindible participar en el recorregut amb bicicleta per a poder optar als premis. En el cas de voler optar al Premi a la Bicicleta més antiga o al participant més gran, cal notificar-ho en el moment de la inscripció i presentar document acreditatiu. 


 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles