Èxit de públic al concert de +dManá

6 de setembre de 2022


Les persones congregades dissabte a la plaça del Mercat van poder gaudir de la música en viu de la banda tribut a Maná, que lidera el cantant italià resident a Cubelles, Luca Lavelli, que s'hi va abocar de ple, aconseguint la complicitat del públic

Notícia sobre el concert +dManá

 

Un nombrós públic es va congregar dissabte 3 de setembre a la plaça del Mercat per gaudir de l’actuació de la banda tribut a Maná, +dMANÁ, liderats pel cantant, Luca Lavelli, que compta amb una important i reconeguda trajectòria musical.

 

Rayando El Sol, Se Me Olvido Otra Vez, Labios compartidos, Bendita tu luz o Vivir sin aire han estat alguns dels temes que van fer saltar i ballar al públic assistent al concert que es fa oferir en el marc de la programació de la XXXV Festa de la Verema. Escoltem alguns dels moments de l'actuació del grup +dManá.

 

En una entrevista a l'estand de Ràdio Cubelles de la Festa de la Verema, el cantant de +dManá, Luca Lavelli, ha donat a conèixer a la seva banda.

L'italià resident a Cubelles Luca Lavelli, s'hi va abocar de ple durant la seva actuació a la Festa de la Verema, cercant la complicitat i la participació del públic durant tota la seva actuació. 

La seva passió per la música ha traspassat fronteres i els mateixos Maná han elogiat la seva energia i la seva bona vibració… Així mateix ho explicava Luca Lavelli durant l’entrevista mantinguda a l’estand de Ràdio Cubelles.

 

L'entrevista sencera a Luca Lavelli es pot recuperar a la carta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles