Esquerra Republicana presenta el seu programa electoral a l'acte central de campanya

18 de maig de 2023


La cap de llista, Ester Solé, ha destacat la redacció d'un nou Pla General com una de les prioritats del seu projecte, en un acte que ha comptat amb el suport de la Consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret

El Centre Social ha estat l'emplaçament escollit per ERC de Cubelles per organitzar el seu acte central de campanya. La seva cap de llista, Ester Soler ha presentat aquest dimecres 18 de maig la seva llista i el programa electoral que la formació republicana ha realitzat per presentar-se a les eleccions del 28 de maig.
Dins dels eixos principals, la cap de llista ha destacat la redacció del nou Pla General així com continuar els projectes engegats des de la Regidoria de Cultura. Soler també ha destacat que Esquerra vol fer un pas endavant a l'hora de governar. Així mateix es manifestava la cap de llista d'Esquerra Republicana, Ester Soler. La Consellera d'Acció i Unió Europea, Meritxell Serret ha fet costat a la candidatura d'Esquerra a Cubelles destacant els valors republicans i la fortalesa de la seva candidata i el seu equip. Meritxell Serret s'expressava d'aquesta manera davant els mitjans de comunicació.


Esquerra ha organitzat un acte de tancament de campanya que tindrà lloc el divendres 26 de maig, a la plaça del Castell. Amb la participació del diputat al Parlament de Catalunya, Adrià Guevara. L'acte començarà a les 19:30h. i enllaçarà amb una botifarrada popular i l'actuació del grup local "Muy Stone".


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles