Se suspenen el terminis i les trobades dels pressupostos participatius

19 de març de 2020


Durant el temps que duri l'Alerta Sanitària pel Coronavirus les propostes es poden presentar a través d'un formulari web a cubelles.cat

Entrevista Jacob Capardon, regidor de Participació Ciutadana (cliqueu sobre l'enllaç)

 

La comissió de seguiment, reunida amb caràcter extraordinari a causa de l’Alerta Sanitària ha acordat ajornar el termini de presentació de propostes als pressupostos participatius 2020 i 2021, que acabaven aquest dijous, 20 de març; i suspendre la reunió de la Taula de Seguiment, de manera preventiva. Mentre duri l'estat d'alerta, la ciutadania podrà seguir presentant propostes a través del formulari web.

 

Aquests canvis alteraran el conjunt de fases establertes en el procés participatiu. En aquest sentit, la Regidoria de Participació Ciutadana marcarà un nou termini de finalització de presentació de propostes, quan acabi l’Estat d’Alarma decretat al RD 463/2020, o en seu cas, les pròrrogues del mateix.  

 

Entrevista Mila Corredor, tècnica de Participació Ciutadana (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Com queda l'atenció al públic de l'OPIC?

L’oficina de l'OPIC romandrà tancada per la crisi sanitària, però s’ha habilitat un sistema per concertar cites prèvies pels tràmits més urgents. D’acord amb el RD 463/2020, l’OPIC romandrà tancada i no és possible atendre les sol·licituds de cita prèvia. L’atenció i consultes relatives al Registre i Padró municipal es realitzaran telefònicament (de dilluns a divendres, de 9:00h a 13:00h al 638 51 84 66) o per mitjans electrònics.

 
Des de l'OPIC s'informa com fer els tràmits dels serveis de Registre General i de Padró per mitjans electrònics:
 

-Si es disposa de certificat digital, els tràmits es poden realitzar mitjançant l'OVAC. Instància genèrica. Enllaç
També aquest enllaç al catàleg de tràmits

 

-Si no es disposa de certificat digital cal donar-se d'alta a idCAT MÒBIL de la Generalitat de Catalunya, només amb el DNI i la targeta sanitària CATSALUT, i realitzar els tràmits electrònicament mitjançant l'eTRAM. Instància genèrica.

 

Aquestes són mesures extraordinàries membre duri l'estat d'Alarma; durant aquest període queden anul·lades les cites prèvies de Padró i l'OPIC atendrà serveis mínims i urgents.

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles