ERC confirma que va rebre una proposta de Junts per canviar el govern local

27 d'abril de 2021


Els republicans cubellencs reiteren la seva implicació i compromís amb l'actual coalició de govern i han descartat cap canvi.

Entrevista a Jacob Capardon, regidor d'ERC a Cubelles

 

La secció local d'Esquerra ha volgut respondre les al·lusions d'Unitat Cubellenca i Junts en relació a una proposta de moció de censura. Els republicans asseguren que van atendre la reunió amb Robert Monzonis de Junts, com farien amb qualsevol altre regidor de l'Ajuntament. Segons diu ERC, l'únic motiu de la trobada va ser plantejar-los bastir un govern local diferent, que comptaria amb el suport dels altres partits de l'oposició, el PSC i Ciutadans. El regidor Capardon ha explicat en declaracions a Ràdio Cubelles, que en un primer moment ja va respondre que personalment no veia cap necessitat de fer un canvi en el govern, del qual en formen part Ester Soler i ell mateix, però que ho faria arribar a l'executiva local del partit. Poc després, l'executiva va refusar la proposta per unanimitat.

 

Esquerra Republicana manté els compromisos amb els socis a l'Ajuntament i valora "l'estabilitat i la fortalesa de l'actual govern municipal".

 

Adjuntem a continuació el comunicat sencer d'ERC:

 

SOBRE LA PROPOSTA DE MOCIÓ DE CENSURA IMPULSADA PER JUNTS PER CUBELLES

 

En relació a la “Moció de censura” impulsada pel Sr. Robert Monzonis (Junts per Cubelles), i en vers les declaracions realitzades per l’esmenat senyor a l’emissora municipal, la secció local d’Esquerra de Cubelles, declarem:

 

Dins els contactes “normals” entre els regidors que componen la Corporació municipal, el Sr. Monzonis va demanar una reunió al nostre regidor Sr. Jacob Capardón, que va ser atesa puntualment per aquest.

 

Un cop reunits  el Sr. Monzonis va proposar, com a únic tema de la reunió,  al Sr. Capardón presentar una “moció de censura” a l’actual Govern Municipal. Argumentant que comptarien amb el recolzament, necessari, del PSC i Ciutadans.

 

Dita proposta va ser exposada a l’Executiva local d’Esquerra i, com no podia ser d’una altra manera, es va refusar per unanimitat.

 

Esquerra Republicana defensa a ultrança la paraula donada i els compromisos adquirits amb els seus socis de Govern. I valora l’estabilitat i fortalesa de l’actual Govern Municipal, com a eina imprescindible per la realització dels projectes envers el progrés del nostre municipi, cosa que s’està fent.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles