En marxa les obres de pavimentació de les voreres del camp de futbol

7 de febrer de 2022


Els treballs, que tenen un pressupost de 46.067,51€, els executa l'empresa Grup Rehabilita

L'empresa Grup Rehabilita 14004 és l'encarregada d'executar les obres de pavimentació de les voreres del voltant del camp de futbol que tenen un pressupost de 46.067,51€ (IVA inclòs).

 

A principis del mes de desembre, l’Ajuntament de Cubelles, mitjançant la regidoria d’Espai públic, aprovava l’execució de les obres d’urbanització i pavimentació dels trams de les voreres del carrer de Josep Pla i l’avinguda de Pompeu Fabra que envolten el camp de futbol Josep Pons i Ventura. Amb l’actuació impulsada des del departament liderat pel primer tinent d’alcaldia, Josep Maria Hugué, s'està arrenjant la vorada que permetrà la correcta circulació dels vianants. Les feines que s'estan realitzant des de fa uns dies consisteixen en la preparació i posterior pavimentació mitjançant panots.

 

D'altra banda, l'àrea de via pública també adequarà les voreres de tot l'entorn perimetral de l'àmbit de l'antiga discoteca, comprès entre els carrers del Pla de Sant Pere i Priorat de Sant Pere i les avingudes de Jaume I i de Pompeu Fabra. Ambdues actuacions s’inclouen dins del pla de millores impulsat pel govern municipal i que abasta, només dins del primer trimestre del 2022, 4,5MEUR en inversions a la via pública.   

 

En una de les seves estades a Ràdio Cubelles, Hugué parlava d'aquestes actuacions.

   


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles