En marxa la primera edició del Confinacció

27 de març de 2020


Aquest divendres ha començat aquesta iniciativa de l’Espai Jove amb una programació d’actuacions i espectacles de cap de setmana, a través de les xarxes socials.

Notícia (cliqueu sobre l'enllaç)

 

L'Espai Jove de Cubelles ja ha presentat el cartell de la primera edició del "Confinacció". Després de rebre nombroses propostes d'actuacions en directe i de tot tipus, el servei municpal ha creat una programació per distreure's realitzant activitats des de casa, a través de l'Instagram live. La programació que durada tota una setmana es farà des d'aquest divendres 27 de març fins al dijous 2 d'abril. Durant aquests 7 dies s'han previst tres actuacions diàries de diferents estils.

Per seguir aquesta programació només caldrà estar molt atent a la programació i al nom dels usuaris que faran la seva actuació, per tal de poder seguir el seu directe. Al cartell s'hi poden trobar actuacions de tota mena, des de titelles passant per actuacions musicals, classes de ioga, fitness o repàs acadèmic.

Després de l'èxit que ha tingut la crida, des de l'Espai Jove no es descarta realitzar més edicions del "Confinacció". Un cop finalitzada aquesta primera programació es tornarà a obrir el període de propostes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles