Els xiringuitos de les platges reprenen la seva activitat aquest divendres, dia 12

12 de juny de 2020


Des d’aquest divendres, 12 de juny, i fins el 31 d'octubre estaran limitats els horaris de pesca a les platges de Cubelles

Els xiringuitos de les platges reprenen la seva activitat aquest divendres, dia 12, una setmana abans del que s’havia apuntat inicialment, després que el Servei del Litoral del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat hagi accedit a la petició del govern municipal, formulada amb la voluntat de reprendre, amb la màxima celeritat, l’activitat econòmica d’aquest sector de l’hostaleria local. Aquest divendres, l’Ajuntament ha rebut la notificació oficial. Així mateix ho ha anunciat el tècnic de Desenvolupament Local, Marc Balanza, en declaracions a Ràdio Cubelles.

 

També des d’aquest divendres, 12 de juny, i fins el 31 d'octubre estaran limitats els horaris de pesca marítima recreativa de superfície des de terra a les platges de Cubelles. Només es permetrà pescar de les deu de la nit a les sis de la matinada. Aquesta normativa està inclosa en el Pla de distribució d’usos i serveis de la temporada de platges.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles