Els mercats d'estiu estaran en marxa fins al 4 de setembre

26 de juliol de 2021


Els dissabtes es porta a terme el mercat al passeig Marítim on hi ha una vintena de parades de diferents productes. En aquest mateix espai, s'ubica la fira d'artesania tots els divendres, dissabtes i diumenges de juliol i tots els dies d'agost

Els mercats d'estiu estaran en marxa fins al 4 de setembre, de 18 a 22 h. amb la presència d'una vintena de parades de diferents productes com fruita i verdura de proximitat de Cubelles, embotits, roba, calçat i altres tipus de productes més vinculats a l’estiu. En aquest mateix espai, a primera línia de mar, s'ubica des del passat 18 de juny la fira d'artesania que estarà en marxa tots els divendres, dissabtes i diumenges de juliol i tots els dies d'agost, en horari de tarda.

També, els divendres al matí es manté  com és habitual la venda a l'aire lliure setmanal a la plaça del Mercat on, tot i la relaxació en les mesures de seguretat, encara es mantenen els controls d'accés amb dos únics punts d’entrada i sortida fins que la normativa no indiqui el contrari.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles