Bona rebuda del "Laboratori de Lectura" a la Biblioteca Mn. Joan Avinyó

23 de gener de 2024


Són espais de creació que conviden als infants a habitar l'univers dels llibres.

Els laboratoris de lectura són un tipus d'activitat familiar que convida a experimentar al voltant de la lectura. L'objectiu d'aquest format és promoure la lectura, oferir lectures de qualitat, fomentar els espais de lectura compartida, facilitar espais de creació literària i ampliar la mirada crítica dels lectors. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per la xarxa de biblioteques municipals de la Diputació de Barcelona.

 

És el cas de l'activitat "Contes a les fosques", que es va portar a terme el passat 18 de gener a la biblioteca municipal de Cubelles. David Márquez, bibliotecari de la biblioteca municipal, encarregat de l'activitat adreçada a famílies amb infants de 4 a 9 anys ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles, més detalls sobre la iniciativa.

 

 

El bibliotecari, David Marquez, valora la primera sessió que es va celebrar el passat 18 de gener a la biblioteca municipal.

 

 

L'equipament municipal acull diverses activitats dins la seva programació del 2024. Entre les novetats organitzades, es troben els nous clubs de lectura i conversa, gratuïts i oberts a tothom, que s'adrecen a qui tingui ganes de llegir, conèixer d'altres persones i conversar. David Márquez, bibliotecari de la biblioteca de Cubelles, fa un repàs dels diferents clubs de lectura i activitats per als joves de Cubelles, que es troben organitzades fins al mes de juny del 2024.

 

 

Podeu consultar la programació dels diferents clubs de lectura i conversa a l’agenda de l’ajuntament www.cubelles.cat.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles