Els entrebancs amb la licitació han endarrerit el socorrisme a Cubelles

1 de juliol de 2019


La posada en marxa del servei podria arribar d’aquí una setmana.

L’Ajuntament preveia tenir el servei de socorrisme actiu a les platges cubellenques a partir del mes de juliol però aquesta setmana encara no s'ha pogut posar en marxa. La dificultat principal ha estat que en els dos primers anuncis de licitació que va publicar l’Ajuntament no s’hi va presentar cap empresa. Un fet que ha acabat causant l'endarreriment del contracte, que encara no està enllestit.

 

Segons va explicar Eva Escardó, tècnic de Medi Ambient de l’Ajuntament, amb el canvi del conveni del sector dels socorristes, les empreses no podien oferir el servei pel preu que proposava l’Ajuntament.

En l’últim concurs s’hi van presentar dues empreses. En aquest sentit, el termini per presentar ofertes es va tancar a finals de maig. Això havia de permetre tenir l’empresa guanyadora a finals de juny. Però el procés de contractació s’ha acabat allargant. Entre que s’ha revisat tota la documentació, s’han puntuat les ofertes i s’ha confirmat l’empresa guanyadora han passat diverses setmanes. Ara l’Ajuntament encara està esperant documentació de l’empresa guanyadora per poder confirmar el contracte i posar data a la signatura. Uns tràmits que podrien endarrerir la posada en marxa del socorrisme una setmana o més temps.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles