El Voluntariat per la Llengua tanca el curs del programa lingüístic, aquest dijous 17 de juny

16 de juny de 2021


Aprenents i voluntaris es reuniran a partir de les 17:00h. al pati de ponent del Castell per participar d'una tertúlia que estarà dedicada a les cançons de l'estiu en català en una trobada oberta a tothom

El Voluntariat per la LLengua a Cubelles tancarà el seu curs aquest dijous, 17 de juny. Serà a les 17h. al pati de ponent del Castell amb una tertúlia del programa lingüístic que estarà dedicada a les cançons de l'estiu en català. De fet, amb la finalitat de divulgar el català en l'àmbit musical i fer més atractiu l'aprenentatge de la llengua, el Consorci per a la Normalització Lingüística va crear al mes de febrer un compte propi a la plataforma virtual de Spotify, pensat per a totes les persones que, arreu del món, volen aprendre, cantar i sentir en català. A més, es tracta d'un recurs didàctic que pot ser molt útil per als alumnes dels cursos de català, els participants del Voluntariat per la llengua i, en general, els usuaris de totes les accions del Consorci per promocionar l'ús de la llengua, com el programa "I tu, jugues en català?".

 

En una entrevista a Ràdio Cubelles, Queti Vinyals, dinamitzadora del Voluntariat per la Llengua a Cubelles es mostrava contenta d'haver pogut recuperar la presencialitat després d'haver mantingut el contacte telemàticament. En aquest sentit destacava la importància d'aprendre la llengua a través del programa lingüístic que permet descobrir altres cultures.

Les sessions són obertes a les parelles que participen en el Voluntariat per la llengua a Cubelles i a totes les persones que vulguin conèixer el programa i conversar relaxadament durant una hora en català sobre temes diversos: aficions, cultura, cuina, tradicions, lectures, etc. En compliment de les mesures de seguretat i protecció COVID-19 encara vigents, és obligatori l'ús de la mascareta i la distància de seguretat entre les persones assistents durant la trobada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles