El Servei d'Orientació Jurídica Hipotecària ha atès aquest any 46 casos

11 de desembre de 2018


Aquest dimarts, 11 de desembre ha finalitzat aquest servei que s’ha dut a terme per part d’una advocada del col·legi d'advocats de Barcelona fruit del conveni signat entre el propi col·legi i la Diputació de Barcelona.

Entrevista a l'Alicia Pascasió i a l'Imma Laborda (cliqueu sobre l'enllaç)

Aquest dimarts, 11 de desembre ha finalitzat el Servei d'Orientació Jurídica Hipotecària a Cubelles, que s’ha dut a terme per part d’una advocada del col·legi d'advocats de Barcelona, fruit del conveni signat entre el propi col·legi i la Diputació de Barcelona. El servei ha atès la demanda de l’OMIC de l’Ajuntament motivada per l’allau de consultes sobre aquest tema. 

 

Aquest 2018 s'han atès fins a 43 casos; la majoria sobre assessorament en clàusules terra i despeses hipotecàries. Si se sumen els casos atesos anteriorment al 2017 la xifra creix fins els 114 casos atesos per aquest servei. Concretament, la primera vegada que es va oferir aquest servei va ser del mes de maig al desembre del 2017; i en aquella ocasió es van atendre 66 casos. 

 

Les persones ateses han rebut un servei individualitzat que s’ha encarregat de resoldre dubtes i de l’assessorament sobre les clàusules abusives en préstecs hipotecaris. Per rebre l'assessorament les persones ateses havien de demanar cita prèvia, i també havien portat tota la documentació que li fos requerida. El servei s’ha prestat un cop al mes; els dimarts, de les 9.30 h. a les 13.30 h, des de l’Oficina Municipal del Consumidor (OMIC), situada al Passeig Narcís Bardají 12. Tel: 93 895 03 00 Ext (1266). consum@cubelles.cat.

 

L'advocada del col·legi d'advocats de Barcelona, Alicia Pascasió i la tècnica de Consum de l'Ajuntament, Imma Laborda han fet balanç del servei prestat a Cubelles en una entrevista a Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles