El regidor Narcís Pineda fa un repàs del més destacat sobre les regidories d'Esports, Ocupació i Joventut

10 de novembre de 2021


Durant la conversa parla del projecte de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura i del futur projecte de trasllat de l'Espai Jove de Cubelles, entre d'altres

Entrevista a Narcís Pineda, regidor d'Esports, Ocupació i Joventut

 

El regidor Narcís Pineda fa un repàs del més destacat sobre les regidories d'Esports, Ocupació i Joventut. Durant la conversa parla del projecte de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura i de les feines de manteniment de la gespa del camp de futbol 7 i de les pistes de pàdel, entre d'altres.

 

Pel que fa a les obres de renovació de la gespa artificial del camp de futbol municipal Josep Pons i Ventura es preveu que s'executin cap al mes de junt de l'any que ve coincidint amb el tancament de la temporada esportiva. Tindran una durada al voltant de les vuit setmanes, es faran amb l’objectiu de no interferir en la nova temporada que està a punt de començar.

Un cop presentat el projecte d’execució elaborat pel despatx d’arquitectes Jordi Carreras Güell, es procedirà a iniciar el procés de licitació per a totes aquelles empreses que puguin estar interessades a participar-hi, per un import màxim de sortida de 279.741,90€ (IVA inclòs).

 

Un altre dels temes tractats al llarg de l'entrevista ha estat l’atorgament dels 55.000 euros en subvencions per part de l'Ajuntament entre els clubs i atletes individuals que l'han sol·licitat. Aquestes subvencions contribueixen a cobrir les despeses originades pel desenvolupament de les activitats anuals i les ordinàries pròpies de la competició, així com per a la promoció de l’esport de màxim nivell. La regidoria d’Esports, encapçalada pel quart tinent d’alcaldia, Narcís Pineda, a partir d’allò que estableixen les bases, ha proposat la següent concessió per als clubs:

 

Club Voleibol Cubelles

6.365,42€

Club Marítim Cubelles

3.590,08€

Club Tennis Cubelles

6.212,61€

Club Patí Cubelles

4.020,29€

Club Basquet Cubelles

3.066,57€

Club Patinatge Artístic Cubelles

3.498,35€

Club Futbol Sala Cubelles

4.042,09€

Club Futbol Cubelles

15.988,84€

Athletic Cubelles Futbol Club

2.715,75€

 

I pel que fa als esportistes d'elit, l’assignació és la següent:

 

Christian Martínez Astudillo

Slàlom

635,93€

Marina Escudero Cabacas

Gimnàstica artística

900,00€

Sara Coman Marinescu

Ball esportiu

900,00€

 

Per fer efectiva la concessió íntegra de la subvenció, les entitats i esportistes beneficiats hauran ara de complimentar els requisits recollits a les bases reguladores i presentar les corresponents justificacions.  

 

D'altra banda, Narcís Pineda, que és també regidor d'Ocupació i Joventut de l'Ajuntament de Cubelles ha parlat del programa Treball i Formació contribueix a la millora de l’ocupabilitat de disset persones de Cubelles i la comarca i del futur projecte de trasllat de l'Espai Jove a unes noves dependències ubicades al costat de l'escola Charlie Rivel.

 

El programa Treball i Formació el gestiona el Consell Comarcal del Garraf conjuntament amb els ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella. Aquest programa busca millorar l’ocupabilitat a través de la formació transversal i de l’experiència laboral en un entorn productiu real, i està adreçat a persones no perceptores de prestació per desocupació o subsidi, a partir de diferents línies de treball, per a persones més grans de 45 anys, persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i dones en situació d'atur.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles