A causa de la pluja, el Recital de poesia i cançó de Sant Jordi es trasllada a la sala sociocultural

23 d'abril de 2022


Aquest acte de la 48a Setmana Cultural es farà aquest 23 d'abril a partir de les 19.00 h i comptarà amb la participació de Miquel Pujadó, Lajúlia, Xavier d’Edimburg i Xavier Panadès “The Catalan”

A causa de la previsió de pluja, el Recital de poesia i cançó d'aquest dissabte 23 d'abril que s'havia de fer als jardins de Casa Travé es trasllada a les 19.00 h., a la sala sociocultural de Cubelles. L'acte inclós en la 48a Setmana Cultural de Cubelles comptarà amb l'actuació de Miquel Pujadó, Lajúlia, Xavier d’Edimburg i Xavier Panadès 'The Catalan'.  Un altre dels canvis de la programació de la Setmana Cultural és el canvi d'ubicació de l'exposició Racons de Can Travé de Crea Cubelles que s'havia de fer al pati de ponent del Castell i que es farà al Centre Social.

 


PROGRAMACIÓ 48A SETMANA CULTURAL (DISSABTE, 23 D’ABRIL de 2022)

 

Durant tot el dia, davant de les floristeries i llibreria, i pels carrers del centre de la vila, parades de llibres i roses.

 

De les 10.00 h. a les 13.30 h.i de les 17.00 h. a les 19.00 h., a la plaça del Castell, jornada de portes obertes de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel amb activitats i tallers infantils dedicats a Charlie Rivel.

 

A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, itinerari didàctic per a la visita pública del Castell de Cubelles.

 

De les 11.00 h. a les 14.00 h. i de les 17.00 h. a les 19.00 h. al Centre Social Joan Roig i Piera, Exposició Racons de Can Travé. Organitza Crea Cubelles. 

 

A les 11.00 h. a la Sala Infantil de la Biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó i Andreu, hora del conte, a càrrec de Txell Marcillas amb El timbaler del Bruc. 39è Aniversari de la biblioteca. Entrada lliure.

 

A les 12.00 h. a la sala d'exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, presentació del llibre El Amor Habla a càrrec d'Elisabet Esteban Mulet.
 
A les 12.30 h. a la pl. de la Vila, Exhibició dels Castellers de Foix.

 

A les 17.30 h., concentració a la pl. del Centre Social, 2a trobada de gegants, capgrossos i besties infantils, plantada de gegants, capgrossos, bèsties.... A continuació, cercavila pels carrers del nucli antic. Fes el teu capgròs i participa-hi! Tots els nens i nenes que vulguin poden portar el seu propi capgròs i prendre part de la cercavila. Organitza Associació de Joves El Cubell.

 

A les 18.00 h., a la pl. del Centre Social, inici cercavila encapçalada pel gegantó Llúpol Quintet amb l'acompanyament de gralles i la Txaranga Zebras Band pel c. de Joan Roig i Piera, c. de Víctor Balaguer, c. Major, Pl. Santa Maria, c. Colom, pl. de Jaume Balmes, c. Nou, c. de Jacint Verdaguer, pl. de la Font, c. d’Àngel Guimerà, c. de Joan Roig i Piera, pl. del Centre Social amb la ballada final.

 

A les 19.00 h., a la salasociocultural (gimnàs escola Charlie Rivel), Recital de poesia i cançó. A càrrec de Miquel Pujadó, Lajúlia, Xavier d’Edimburg i Xavier Panadès “The Catalan”.

 

A les 21.00 h., a la pl. del Centre Social, botifarrada popular. Venda de tiquets a la mateixa plaça i servei de bar. Organitza Associació de Joves El Cubell.


A les 22.00 h., a la pl. del Centre Social, concert de Muy Stone + Rumbalmins + Señoras que Pinchan. Activitat gratuïta. Servei de bar. Organitza Associació de Joves El Cubell.

 

 

DIUMENGE, 24 D’ABRIL
A partir de les 8.00 h. i fins a les 13.30 h., 14è Concurs de pintura ràpida. Inscripció i segellat dels bastidors al Centre Social a partir de les 8.00 h. Bases del concurs a www.cubelles.cat.


A partir de les 10.00h., al carrer Major, 22a Trobada de Puntaires i de Patchwork amb la participació de puntaires d’arreu de Catalunya i de les entitats Labors de Cubelles i Puntaires Cubellenques.

 

De les 10.00 h. a les 13.30 h., a la plaça del Castell, jornada de portes obertes de l’Exposició Permanent del Pallasso Charlie Rivel amb activitats i tallers infantils dedicats a Charlie Rivel.

 

A partir de les 11.00 h., a la plaça del Castell, itinerari didàctic per a la visita pública del Castell de Cubelles.


A les 12.00 h., davant de l’església, inici de la cercavila de balls blancs de l’Agrupació de Balls Populars pel pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Jacint Verdaguer, c. Nou, c. Colom, pl. de Santa Maria, c. d’Anselm Clavé i ballada final a la pl. de la Vila.

 


DIMECRES, 27 D’ABRIL
A partir de les 17.00 h., a la plaça de l’església, creació artística al voltant de l’obra El geni i la Força Bruta d’Anselm Cabús. Organitza Crea Cubelles.

 

 

DIJOUS, 28 D’ABRIL
A les 18.00 h., a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, lliurament dels Premis del Concurs de Dibuix “El campanar de Cubelles” i Exposició dels Treballs presentats pels alumnes dels Instituts de Cubelles. Organitza GEC Amics del Castell. Aforament limitat.

 


DIVENDRES, 29 D’ABRIL
A les 18.30 h., a la sala d’exposicions del Centre Social Joan Roig i Piera, xerrada 25 anys Pallassos sense fronteres. Aforament limitat.


A les 19.30 h., a la sala d’actes de la Parròquia del Santa Maria, presentació del llibre: El Castell de Cubelles. Casa Senyorial i Explotació Agrícola entre els segles XVII i XIX a càrrec del seu coautor David Galí. Organitza GEC Amics del Castell. Aforament limitat.

 

 

DISSABTE, 30 D'ABRIL
A les 20.00 h., al pati de ponent del Castell, lectures amb El tren de la poesia a càrrec del Grup de Teatre del Casal de Cultura.

 

 

DIUMENGE, 1 DE MAIG
A les 18.00 h., a l’església de Santa Maria, 17è Festival de Cant Coral Vila de Cubelles amb la participació del Cor Camins de les Franqueses del Vallès, la coral La Moixaina de Vilanova i la Geltrú i les corals Cor L'Espiga i Espig@ XXI. Organitza Cor l'Espiga de Cubelles. Aforament limitat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles