El primer equip del CF Cubelles ja ha disputat dos partits de pretemporada

20 d'agost de 2018

El CF Calafell i l'Atlètic Roda de Barà són els dos rivals de preparació que ja s'han enfrontat amb el CF Cubelles. L'entrenador Xavier Vilagut ha valorat l'arrencada i ha destacat que l'evoulció de l'equip és bona més enllà dels resultats de pretemporada.

El primer equip del CF Cubelles fa poc més d'una setmana que ha tornat als entrenaments per tal de preparar-se per l'inici de la Lliga previst pel dia 1 de setembre. De moment, a banda dels entrenaments, l'equip ja ha disputat dos partits de pretemporada. El primer va ser l'enfrontament de Festa Major contra el Calafell que va acabar amb victòria dels visitants per 3 a 4. Els cubellencs van oferir una bona primera part però la manca de rodatge es va fer notar a la segona meitat i el Calafell va aprofitar per imposar-se. En la segona cita de preparació, aquest dissabte a la tarda al camp de l'Atlètic Roda de Barà, segons Xavier Vilagut es van trobar encara amb la mateixa situació: un inici bo però amb menys encert a mesura que passaven els minuts. En aquest cas el partit va acabar 2 a 0 a favor del Roda de Barà.

Entrevista a Xavier Vilagut, entrenador del primer equip del CF Cubelles

Els propers partits de pretemporada seran aquesta setmana: dimecres contra el juvenil del CF Vilanova i dissabte contra el juvenil de l'Atlètic Vilafranca. El primer rival de la lliga serà el Mediona, l'1 de setembre, al camp municipal Josep Pons i Ventura.