El ple aprova el manifest i els nous protocols en cas de violència masclista en la setmana del 25N

22 de novembre de 2023


La regidora Alexia Camardón i el regidor Jorge Mena de VOX s’han oposat a tots els punts del ple d’aquest dimarts relacionats amb la violència masclista i el dia dels drets dels infants. Per la seva banda, l’Ajuntament ja ho té tot a punt per commemorar aquest dissabte el 25N, el dia internacional contra la violència envers les dones.

Entrevista a Núria Planas, regidora d'Igualtat, sobre els actes relacionats amb el 25N a Cubelles

 

El ple municipal ha aprovat aquest dimarts el manifest i els nous protocols comarcals en cas de violència masclista. La regidora Alexia Camardón i el regidor Jorge Mena de VOX s’han oposat als punts del ple d’aquest dimarts relacionats amb la violència masclista i el dia dels drets dels infants, mentre que la resta de partits hi han donat suport.

 

La regidora d’Igualtat, Núria Planas, ha defensat que el nou protocol comarcal d’abordatge integral de la violència masclista vol que les polítiques, tant preventives com d’atenció a les víctimes, siguin transversals i compartides.

Planas ha comentat que no és un problema que es doni en més proporció a Cubelles, sinó que es tracta d’una preocupació de tota la societat.

L’Ajuntament ja ho té tot a punt per commemorar aquest dissabte el 25N, el dia internacional contra la violència envers les dones. Núria Planas, regidora d’Igualtat, ha comentat quin és el tema central d’aquest any sota el lema “S’ha acabat”.

Tots els actes relacionats amb el 25N a Cubelles, que s’allarguen durant aquesta setmana i la que ve, es poden consultar al web de l’Ajuntament.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles