18 de setembre de 2020
El Garraf Gastronòmic promocionarà els atractius i les singularitats de la cuina comarcal a partir del receptari genuí i els productes de proximitat.
El Peixet de Cubelles entre els 19 restaurants de la comarca que han creat el segell Garraf Gastronòmic, per l'impuls del turisme gurmet. El Garraf Gastronòmic promocionarà els atractius i les singularitats de la cuina comarcal a partir del receptari genuí i els productes de proximitat.
L'Agència de Desenvolupament NODE Garraf ha reunit a Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes, els presidents dels gremis d'hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú i una representació dels 19 establiments que des d'ara componen el Garraf Gastronòmic.
Garraf Gastronòmic s'emmarca en l'estratègia de turisme gurmet que impulsa NODE Garraf, de la mà de la Diputació de Barcelona. Es tracta de recuperar el prestigi de la comarca com a punt d’interès gastronòmic i promocionar els atractius de la seva cuina mediterrània.
Garraf Gastronòmic aplega una selecció de restaurants de la comarca i també Vins del Massís del Garraf, que reuneix una quinzena de cellers d'aquesta subzona de la DO Penedès.
La llista d'establiments que formen part del Garraf Gastronòmic en el seu inici està oberta a noves incorporacions, sempre i quan compleixin amb els requeriments proposats i es comprometin a participar de manera activa.
Els establiments precursors del Garraf Gastronòmic són El Peixet, de Cubelles; Les Piques, d'Olivella; Finca Mas Solers, de Sant Pere de Ribes; Aqua, Fragata, La Nansa, La Salseta, Mare Nostrum i PícNic, de Sitges, i 1918 Cuina del Mar, Bar del Mercat, Ceferino, El Dinou, L'Artiga, La Cucanya, La Cullera Mediterrània, La Daurada Restaurant, Marejol i Xiringuito Miramar, de Vilanova i la Geltrú.