El Pacte per l’Ocupació del Garraf s’ha reunit aquest dijous

7 de juny de 2019


El regidor d’ocupació i l’alcaldessa en funcions han participat en l’última sessió de la legislatura que també ha comptat amb la consellera de presidència de la Generalitat, Meritxell Budó.

El Pacte per l’Ocupació del Garraf s’ha reunit aquest dijous. El regidor d’ocupació i l’alcaldessa en funcions han participat en l’última sessió de la legislatura que també ha comptat amb la consellera de presidència de la Generalitat, Meritxell Budó.

 

En la trobada també hi ha intervingut personal tècnic dels ajuntaments, de NODE Garraf i de l’UPC per comentar el desplegament de les accions acordades en les taules comarcals per l’ocupació.

La reunió del pacte per l’ocupació d’aquest dijous ha servit per repassar algunes de les mesures que ja s’han posat en marxa. Per exemple, una guia digital de recursos de formació i ocupació o el Consell de la Formació Professional, Universitària i d’Oficis del Garraf. A més, s’han comentat com estan funcionant els incentius a les empreses i els programes per aturats de llarga durada o per a persones majors de 45 anys. En la mateixa línia també s’ha explicat el programa integral per a la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual i les transicions Escola-Treball.

 

El Pacte per a l'Ocupació del Garraf pretén ser un full de ruta de les actuacions en l'àmbit de l'ocupació a la comarca en el període 2018-2020. A banda dels ajuntaments i el consell comarcal del Garraf també hi són inclosos els sindicats CCOO i UGT, la FEGP, l’UPC, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles