El Garraf es promociona a la fira de turisme B-TRAVEL

13 de febrer de 2024


Del 15 al 17 de març al recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona

La nova edició del saló de turisme B-Travel donarà el tret de sortida a l'inici de campanya turística el pròxim 15 de març que es posa en marxa amb les vacances de Setmana Santa d'aquest 2024. El saló de turisme té com a objectiu principal contribuir a consolidar la recuperació de l'activitat turística, amb la presència de totes les comunitats autonòmiques, en especial Catalunya, representada per l'Agència Catalana de Turisme. L'espai comptarà amb 118 expositors en representació de 500 empreses i destinacions, tant nacionals com internacionals, dirigides als visitants que busquin ofertes i experiències turístiques diferents.

 

Garraf Turisme oferirà un ampli ventall de propostes turístiques dins els diferents municipis de la comarca. Rutes a peu i en bici pel Parc de Garraf, la fira agromercat a Sant Pere de Ribes i la visita a la desembocadura del Foix a Cubelles són algunes de les moltes activitats que s'ofereixen al Garraf. Entre les entitats que participen, es troba el NODE Garraf. Jonatan Aleman, tècnic de l'àmbit de turisme de l'entitat NODE Garraf, ha explicat en una entrevista amb Ràdio Cubelles, més detalls respecte a aquesta edició del B-Travel.

 

 

Entre els diferents expositors i empreses, que es poden trobar del 15 al 17 de març a la Fira de Barcelona, també hi hauran organitzades activitats per a tots els gustos. Un dels grans atractius i novetats del saló serà el B-Delicious Fest, un espai que comptarà amb 18 estands amb la col·laboració de l'Associació de Gastronomia i Turisme (AGT), on es podran provar productes de proximitat, com ara la cervesa artesanal i vins amb denominació d'origen, entre altres activitats, com showcookings i tallers.

Els visitants també podran optar a diversos premis participant en les diferents proves que proposin els diferents expositors col·laboradors del B-Travel 2024.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles