El govern local lamenta que les treballadores de La Draga mantinguin la vaga indefinida per les conseqüències que té per les famílies i els infants

14 de desembre de 2023


El govern està estudiant com reclamar a l’empresa concessionària la part del servei que s’està estalviant amb la vaga i com poder-la retornar a les famílies.

La regidora d’Ensenyament, Renata Bedós, considera que les millores incloses en el pla de viabilitat de la futura licitació del servei de l'Escola Bressol Municipal La Draga, detallades en un comunicat de l'Ajuntament, han recollit bona part de les propostes reclamades pels sindicats i lamenta que, així i tot, hagin continuat amb la vaga i les protestes.

La regidora d’Ensenyament, Renata Bedós, creu que són unes millores considerables, però que l’escull principal per arribar a un acord és l’increment i l’equiparació de sou que demanen les treballadores.

La regidora Renata Bedós apunta que una de les conseqüències més immediata de la vaga és que cada vegada arriben més peticions de baixa.

El govern està estudiant com reclamar a l’empresa concessionària la part del servei que s’està estalviant amb la vaga i com poder-la retornar a les famílies.

Renata Bedós, regidora d’ensenyament.

Una de les últimes peticions sindicals quan ja s’ha arribat al primer mes de vaga indefinida, segons el govern, era que l’Ajuntament compensés les treballadores. Renata Bedós, regidora d’ensenyament, s’ha mostrat sorpresa per una petició d’aquesta mena.

Per la seva banda, aquest dimecres a la tarda, les treballadores de La Draga amb el suport del sindicat USOC, s’han manifestat des del centre infantil fins a la plaça de la Vila i han tallat la carretera C31 durant uns minuts. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles