El govern municipal espera que es confirmi la suspensió de les regles fiscals per fer servir el romanent

14 d'octubre de 2020


El Ministeri d'Hisenda per ara només ha anunciat la seva intenció d'aixecar el compliment de les regles fiscals a les administracions locals pels anys 2020 i 2021.

Entrevista al regidor d'Hisenda, Raül Mudarra

 

 

El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra, espera que es confirmi la suspensió de les regles fiscals per poder fer servir el romanent de tresoreria. El govern local ja treballa en la possibilitat de poder estirar finançament de l’estalvi per a inversions i despeses extraordinàries i urgents si finalment el govern espanyol aixeca les restriccions pressupostàries.

Així s’ha expressat el regidor Raül Mudarra a Ràdio Cubelles.

Una de les primeres conseqüències que podria tenir la decisió del ministeri d’Hisenda seria poder saltar-se el pla econòmic financer de l’Ajuntament que fins ara era obligatori, tal com ha explicat el regidor Raül Mudarra.

El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra també ha comentat que de cara a l’any que ve, es podria repetir la creació d’un fons d’ajuts com el que es va convocar aquest any, sense haver de tocar el pressupost d’altres departaments.

Finalment, el govern local també estudia quins projectes relacionats amb la salut pública es podrien desbloquejar ara amb una injecció del romanent municipal. El regidor Raül Mudarra ha esmentat el canvi dels contenidors, que ara es podria accelerar.

Per ara el govern espanyol ho ha anunciat però encara no ha confirmat aquesta suspensió de les regles fiscals per a les administracions locals que obriria la porta a poder fer més despeses als ajuntaments.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles