El govern local es compromet a incloure les aportacions de les treballadores i les famílies en el nou contracte de l’escola bressol municipal

27 d'octubre de 2023


Després de reunir-se amb totes les parts, la regidora d’Ensenyament, Renata Bedós, ha admès que s’han trobat amb un conflicte laboral entre les professionals i l’empresa concessionària Créixer Junts.

Entrevista a Renata Bedós, regidora d'Ensenyament

 

Davant la situació de protestes relacionades amb l'escola bressol municipal La Draga, el govern local s'ha compromés a incloure les aportacions de les treballadores i les famílies en el nou contracte.

 

Després de reunir-se amb totes les parts, la regidora d’Ensenyament, Renata Bedós, ha admès que s’han trobat amb un conflicte laboral entre les professionals i l’empresa concessionària Créixer Junts, que seria l’origen de les protestes actuals, que han consistit en una concentració a la plaça de la Vila i dues jornades de vaga els dies 30 i 31 d'octubre.

Ara bé, el govern local no comparteix la lectura de la situació que està fent el sindicat USOC, que lidera les protestes.

Renata Bedós, regidora d’Ensenyament.

Amb tot, el compromís de la regidora, Renata Bedós és fer arribar totes les aportacions de les professionals i les famílies a l’empresa externa que s’encarrega de la redacció dels plecs de condicions que regiran el concurs públic del servei.

D’altra banda, el govern municipal també ha destacat que part del problema radica en la manca de finançament per part de la Generalitat cap a les escoles bressol municipals, que a la pràctica recauen en les famílies i els ajuntaments.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles