El govern local convida la CUP a parlar d’un possible acord dins les converses pel pressupost 2021

14 d'octubre de 2020


El portaveu de l’executiu i regidor d'Hisenda i Comunicació, Raül Mudarra, ha reconegut l’actitud constructiva de la CUP des de l’oposició.

El govern local ha respost a l'oferiment de la CUP de pactar una entrada amb Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem en el marc de la negociació del pressupost del 2021.

 

En declaracions a Ràdio Cubelles, el portaveu del govern i regidor d'Hisenda i Comunicació, Raül Mudarra, ha comentat que les converses del pressupost poden servir per parlar amb la CUP.

Ara per ara el govern local encara no ha fet arribar cap esborrany del pressupost del 2021 ja que, segons ha explicat Raül Mudarra, regidor d’Hisenda, li falten aportacions tècniques.

Finalment, des del govern valoren l’actitud que ha mostrat la CUP a l’Ajuntament des de l’inici de la legislatura.

Dimarts de la setmana passada al vespre, la CUP va publicar un comunicat on anunciava que internament s’havia pres la decisió de proposar al govern local l’entrada del seu regidor. Una decisió que en cas d’avançar i arribar a un acord amb Unitat Cubellenca, ERC i Cubelles en Comú Podem, s’acabaria confirmant o no en una assemblea oberta.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles