El documental inèdit “Charlie Rivel i Cubelles” es podrà veure per primera vegada aquest dimecres

23 d'abril de 2019


El reportatge ha estat produït per l'Ajuntament. La projecció es farà a les 19h al Centre Social dins del marc de la Setmana Cultural.

L'Ajuntament de Cubelles ha produït un documental que ha comptat amb l'enregistrament i l'edició de l'empresa Sabem.com, per tal de donar a conèixer l'empremta que va deixar en Charlie Rivel els anys que va viure a Cubelles. La projecció en què es podrà veure el documental sencer per primera vegada serà aquest dimecres a les set de la tarda al Centre Social en un acte obert a tothom.

 

El documental recull els testimonis de cubellencs i cubellenques que van tractar amb el genial pallasso, nascut i mort a Cubelles. A través del seu testimoni coneixerem com el Josep Andreu Lasserre es relacionava amb els seus vilatans, especialment a partir del moment en què va decidir establir-se a la nostra vila per passar els darrers anys de la seva vida.

 

Per a l'elaboració del documental s'ha comptat amb Joan Fernández, Joan Imbernón, Joan Freixas, Florentino García, Joan Vidal, Antoni Pineda, Maria Neus Capdet, Rafel Ibáñez, i Ramón Gómez.

 

El dibuixant sitgetà Joan Solé i Jové també apareix al documental, per la seva estreta relació amb l'artista seguint-lo per arreu del món. Finalment, el reportatge també compta amb l'aparició dels familiars que van tenir més relació amb el pallasso, com Carles Jardí , fill de la segona esposa de Rivel, Margarita Camas, qui va donar el material amb el qual es va crear l'exposició permanent; i la filla del català universal, Paulina Schumman, que també és filla adoptiva de Cubelles i va tenir una llarga carrera de circ internacional.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles