El Cor de l'Espiga es prepara per a les Caramelles

5 d'abril de 2023


La cantada es farà com sempre el Diumenge de Pasqua, que aquest any cau el dia 9 d'abril. Una de les actuacions serà a les 12:00 h. a la plaça de la Vila on es podran escoltar els tradicionals cuplets

El Cor de l'Espiga es prepara per a les tradicionals Caramelles de Diumenge de Pasqua. La coral més que centenària tornarà a sortir al carrer per apropar cançons populars i els tradicionals copleta, i com és de costum passaran la seva cistella. 

 

Els cantaires reiviuran un dels dies més característics del Cor l'Espiga. La presidenta de l'entitat, Teresa Joval ha explicat que són les Caramelles 

 

Les Caramelles són uns cants tradicionals catalans que tenen el seu origen en la celebració de la primavera i el final de la quaresma. Teresa Joval també avança a Ràdio Cubelles quin serà el repertori d’aquest diumenge.

 

Una de les actuacions serà a les 12:00 h. a la plaça de la Vila on es podran escoltar els tradicionals cuplets. Joval també ha donat a conèixer quin serà el recorregut d’aquesta nova edició.

 

Finalment, la presidenta del Cor l'Espiga ha comentat que és important tenir una actitud respectuosa i anima a gaudir d'aquesta tradició cultural. La cantada de Caramelles es farà com sempre el Diumenge de Pasqua,  que aquest any cau el dia 9 d'abril.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles