El concert de Nadal del Cor l’Espiga es farà diumenge

15 de desembre de 2020


Apart de l’absència de les habituals corals convidades, aquest any tampoc es farà el recapte per a la campanya de la Marató.

Tot i que aquest any, a causa de la pandèmia, no tindrem el plat fort d'aquestes festes, és a dir, la Fira de Nadal, sembla ser que, finalment, sí que podrem gaudir d’un altre clàssic de Cubelles: El concert de Nadal del Cor l’Espiga. Això sí, en format “estat d’emergència”. Hem parlat amb la presidenta de l’entitat, la Teresa Joval, qui després d’una reunió que van tenir aquest cap de setmana, ens ha confirmat que es farà el concert.

 

 

 

Pel que fa al repertori, serà el que toca per aquestes dates, com deia la presidenta Joval, les nadales tradicionals i també de més modernes. I alguna cançó de propina que, tot i que no sigui pròpiament nadalenca, segur que no desentonarà.

 

 

Apart de l’absència de les habituals corals convidades, aquest any també hi trobareu una altra mancança: el recapte de donatius per a la campanya de la Marató. Aquest diumenge dia 20, a les 5 de la tarda, El Cor l’Espiga presenta el seu tradicional Concert de Nadal a l’església de Sta. Maria. No cal inscripció prèvia, però quan s’arribi a l’aforament permès, el 50%, es tancaran les portes.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles