El C.F. Cubelles treu un empat de la seva visita a l'Espluguenc (1-1)

3 de desembre de 2019

El C.B. Cubelles cau a la pista del Castellbisbal (63-57) i perd la segona plaça just abans de rebre a les liders

El C.F. Cubelles va sumar un empat al camp de l'espluguenc, tot i avançar-se en el marcador als primers minuts del matx. Els de Xavier Vilagut no van poder mantenir l'avantatge i a la mitja hora l'equip local igualava el lluminós. Abans d'arribar el descans els blaus van tenir dues ocasions per trencar l'empat, Capa a la sortida del corner i Adria Robert ja a la vora del descans no van aconseguir materialitzar els gols.
A la segona part va ser l'Espluguenc el que va gaudir de les ocasions més clares, tot i que el marcador ja no es va moure.

Amb aquest empat el Cubelles suma set jornades sense guanyar amb quatre empats i tres derrotes.
La competició s'atura una setmana fins al 14-12 quan visitarà el Josep Pons i Ventura el Sant Joan d'Espí, equip en la lluita per evitar les places de descens.

Bàsquet

El sénior femení del C.B. Cubelles va caure a la pista del Castellbisbal per 63 a 57 en un partit on les locals van dominar gairebé al complet. Les cubellenques van arribar a perdre de 18 punts. A l'inici del tercer període, van aconseguir, eixugar la diferencia i fins i tot, es varen col·locar per davant del marcador. Però l'equip local va reaccionar per tornar a agafar el control del partit i sumar la victòria.

Les cubellenques acomiadaran el 2019 el pròxim 15 de desembre a 18.30 h amb la visita al pavelló de Cubelles del C.B. Prat líder de la classificació i únic equip invicte després de deu jornades disputades.