El C.F. Cubelles ja no competirà més aquesta temporada

9 de març de 2021


La Federació Catalana de Futbol ha suspès la competició veient la poca disponibilitat dels clubs i la dificultat del calendari

Finalment el primer equip del C.F. Cubelles no competirà aquesta temporada, ja que no es reprendran els partits de Segona Catalana. La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, seguint l'enquesta que va formular als clubs durant el cap de setmana passat, i davant la impossibilitat de complir el Pla de Competició, ha decidit no reprendre la Segona Catalana de la present temporada 2020-2021. La impossibilitat d'acabar abans de finalitzar el mes de juny i l'acumulació de partits intersetmanals, en una categoria absolutament amateur, també ha marcat la decisió definitiva.

 

Pel que fa als resultats de l'enquesta, el 58,55% dels clubs va decidir no competir enfront un 41,44% que sí que la volia reprendre. La competició hauria tornat amb les jornades previstes fins a finals de juny, juntament amb un mínim de 3 partits intersetmanals i jugant una jornada per Setmana Santa. Un 14% dels clubs de Segona no van contestar aquesta enquesta en entendre que cap de les dues possibilitats que proposava la Federació els representava. De fet, aquest és el cas del C.F. Cubelles i d'altres equips de la comarca.

 

En aquest sentit, la F.C.F. ha determinat la impossibilitat que es produeixin efectes classificatoris d'aquesta temporada i en la categoria afectada, i proposarà un nou format de competició, d'inscripció voluntària i sense ascensos i descensos.

 

Aquesta decisió, però, no afecta les categories de Primera Catalana, que ja s'està disputant, i al reinici de la Tercera i Quarta Catalana, previst per al cap de setmana del 20 i 21 de març, seguint el Pla de Competició aprovat.

 

Tant la Primera, com la Tercera i la Quarta Catalana tindran, per tant, efectes classificatoris amb els seus ascensos i descensos. Com que no es disputarà la Segona Catalana, implica, necessàriament, una reconfiguració d'aquesta categoria de cara a la temporada 2021-2022, la qual es veurà incrementada en 30 equips (descensos de Primera Catalana i ascensos de Tercera Catalana) i estarà formada per un total de 156 equips.

 

Tot això, sempre que les competicions represes puguin finalitzar sense problemes les jornades proposades. Si no fos així, totes les categories quedarien sense canvis de cara al següent exercici.

 

Entrevista a Toni Lòpez, president del CF Cubelles

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles