El Carnaval de Cubelles mantindrà el model de l’any passat amb envelat i sense subvencions

16 de gener de 2020


Les inscripcions per a grups i carrosses continuaran obertes fins que no s’arribi al límit de 40.

El Carnaval de Cubelles mantindrà el model de l’any passat amb envelat i sense subvencions. Les inscripcions per a grups i carrosses continuaran obertes fins que no s’arribi al límit de quaranta.

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cubelles, Montserrat Gelabert, ha explicat que ja hi ha gairebé 30 grups i carrosses inscrits per participar a la rua del Carnaval.

Les inscripcions es mantindran obertes fins que no s’arribi al límit de quaranta. Des de l’Ajuntament, Montserrat Gelabert ha confirmat que es manté el criteri de l’any passat de treure les subvencions i instal·lar un envelat a la plaça del Mercat.

També en la mateixa línia que l’any passat, la comissió organitzadora no ha concretat com es farà el sermó del Carnestoltes, que tiraria endavant en cas que es pogués fer a l’Aliança.

Els actes de Carnaval es repartiran entre el 20 i el 29 de febrer i, entre d'altres, inclouran la rua d’adults i la rua infantil, les comparses escolars, actes familiars i l’enterro de la Sardina.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles