El Carnaval de Cubelles ho té tot a punt per una rua multitudinària

7 de febrer de 2024


L’Ajuntament posarà més vigilants, més lavabos i més il·luminació per garantir la qualitat de l'espectacle popular al carrer aquest dissabte al vespre. Després d'incorporacions d'última hora, finalment hi ha 46 carrosses i gairebé 4.500 participants directes inscrits.

Entrevista a Renata Bedós, regidora de Cultura

 

El Carnaval de Cubelles ho té tot a punt per una rua multitudinària. L’Ajuntament aquest any posarà més vigilants, més lavabos i més il·luminació per garantir un bon espectacle popular al carrer dissabte al vespre. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, finalment seran 46 carrosses i gairebé 4.500 participants directes inscrits per ballar i gaudir del Carnaval de la vila. 

 

Renata Bedós ha apuntat que la de Cubelles s’ha convertit en una de les rues més participatives de la zona.

Per tot plegat, la regidora de Cultura, Renata Bedós, ha destacat en una entrevista a Ràdio Cubelles, l’esforç de l’Ajuntament perquè tot vagi bé i comptarà amb 12 controladors i vigilants duran la rua.

També hi haurà 24 lavabos repartits per punts clau, sobretot a l’entorn previ a la sortida, a la zona de la rambla de Pau Casals i la plaça del Mercat.

D’altra banda, des de l’Ajuntament estan preparats per si cal anunciar canvis per la pluja, després que aquesta setmana han anat sortint previsions meteorològiques que apunten aquesta possibilitat.

La rua de Carnaval arrencarà a dos quarts de set de la tarda de la rambla de Pau Casals. A partir d’aleshores, les carrosses començaran a desfilar pel passeig de Vilanova, giraran pel carrer de Joan de la Salle, el carrer de Segur i Sumella fins al carrer de la Creu. Allà aniran pel carrer de Sant Antoni fins a la plaça de Jaume Marsé, on tornaran a agafar el passeig de Vilanova, giraran al carrer de Rocacrespa, el carrer Nou i la plaça del Mercat.

 

A partir de les 23 començarà el ball a l’envelat amb les bandes Top Band i Kintu fins a les tres de la matinada.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles