El Carnaval de Cubelles es podria celebrar sense Carnestoltes

26 de febrer de 2019


De moment la programació no contempla cap sermó i l’Ajuntament ha confirmat que no hi ha cap carrossa prevista per liderar la rua Carnaval.

La regidora de Cultura, Ester Pèrez, en declaracions a Ràdio Cubelles, ha explicat que l’aposta per muntar un envelat a la plaça del mercat ha fet que l’Ajuntament no pagui cap carrossa pel Carnestoltes i que no estigui previst fer cap sermó.

En un primer moment, l’Ajuntament confiava en tenir l’Aliança per poder fer el sermó de Carnestoltes. A més a més, el retard en la posada a punt del teatre ha fet que cap entitat s'hagi animat a encarregar-se del sermó.

 

D’altra banda, aquest any no es pagaran subvencions ni als grups ni a les carrosses però l’Ajuntament instal·larà un envelat a la plaça del mercat. La instal·lació permetrà acollir una festa infantil aquest divendres a la tarda, el ball de després de la rua i les activitats infantils de dilluns i dimarts. La programació de Carnaval es tancarà com sempre amb l’enterro de la sardina, dimecres de cendra, amb un recorregut encapçalat pels diables i la crema del cos de sa majestat carnestoltes a la plaça del mercat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles