El cantautor i músic cubellenc, Jordi Bertran presenta el seu últim disc anomenat "2000"

15 de desembre de 2023


El disc es va gestar l'any 2000, amb lletres que parlen d'amor com ara "Quin desvetllar-me". També anuncia que aquest pròxim divendres 22 de desembre actuarà a la Casa dels contes de Gràcia, Barcelona.

El cantautor i músic cubellenc Jordi Bertran presenta el seu últim llançament, un EP anomenat "2000", creat conjuntament amb en Fèlix Serra (baix), l'Eix Garriga (guitarra) i el Fons Bertran (bateria). L'últim disc del cantant cubellenc, Jordi Beltran acull influències de diferents gèneres musicals com ara la bossa nova i el pop.

La inquietud de Jordi Bertran per la música va sorgir en la seva joventut quan el cantautor cubellenc es trobava a l'internat de la Salle de Verga. Per aquell temps Bertran no sabia tocar cap instrument, però com ha comentat en una entrevista a Ràdio Cubelles, tenia molt clar la seva passió per la música.

Jordi Bertran va ser guardonat amb el premi Cerverí del jurat l'any 2002 pel seu primer single en solitari anomenat "La núvia mutant". 

 

El músic cubellenc Jordi Bertran ha explicat que es troba gravant un nou disc. El seu últim llançament fins al moment s'anomena "2000". Es tracta d'un recull de totes les cançons que ha anat enregistrant durant la seva trajectòria musical fins al moment. 

 

Ara que s'apropen les festes de Nadal, el cantant cubellenc, Jordi Bertran ha comentat les diferents actuacions que té programades per a les pròximes setmanes de l'any 2023.

 

El repertori musical de l'artista Cubelles, Jordi Bertran es troba disponible a la plataforma digital Spotify

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles