El C.F. Cubelles té la plantilla llesta per la temporada 22/23

8 de juliol de 2022


La incorporació de joventut i la continuïtat de jugadors claus són les línies mestres d'una plantilla creada per somiar

Escolta l'entrevista amb l'entrenador del C.F. Cubelles Francisco Caparrós "Capa" valorant la plantilla.

 

La plantilla per la temporada 22/23 del C.F. Cubelles està pràcticament tancada. Fins a 8 fitxatges ha tancat el nou tècnic Francisco Caparrós "Capa", amb una aposta clara per incorporar joventut. La meitat de les novetats són jugadors que finalitzaven la seva etapa en categoria juvenil. De Cubelles puja Àlex Valldossera, i s'incorporen Gabri de la Blanca Subur (Preferent), Ian de l'Europa (Divisió d'Honor) i Yeray de l'Hospitalet, anteriorment al Nàstic Manresa (Divisió d'Honor).

Pel que fa a les altres incorporacions, Omar (Gavà-Olivella) i Floren Ruiz (Prat B) no superen els vint-i-dos anys. Mentre que Trillo i Valero són jugadors que tornen a la disciplina del club després d'unes temporades fora.

Capítol a part són les renovacions on Capa ha volgut destacar la continuïtat de jugadors veterans i contrastats com ara Òscar Garcia i Issey Nakajima, buscant un equilibri a la plantilla entre joventut i veterania.

La pretemporada arrencarà el 16 d'agost i durarà cinc setmanes on s'alternarà l'entrenament amb partits amistosos, per arribar al debut en lliga el cap de setmana del 17 i 18 de setembre. 

 

 

 

 

 

 

plantilla 22-23.JPG


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles