Tot a punt per a la celebració del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones

19 de maig de 2022


El 27 de maig hi haurà Torneig de Pàdel Femení. Mentre que el dissabte 28 tindrà lloc una Jornada matinal a la Masia d'en Cabanyes amb caminada, masterclass de ioga, visites guiades i vermut musical amb 'Las Señoras que Pinchan'

Pilar Martos, tècnica de Polítiques d'Igualtat (clica sobre l'enllaç)

 

El dissabte 28 de maig es celebra el Dia d'Acció per a la salut de les dones. Enguany s'ha organitzant conjuntament amb Canyelles, Olivella i el Consell Comarcal del Garraf. Es tracta d'unes jornades que començaran el divendres dia 27 de maig a la tarda amb un Torneig de Pàdel Femení i clouran amb una trobada a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú el mateix dissabte dia 28 de maig al matí.

 

Les activitats començaran el divendres 27 de maig, de les 16:00 h. a les 21:00 h. amb un torneig de pàdel femení que es farà a les pistes de Pàdel de Canyelles i al Poliesportiu de Cubelles. Les inscripcions estan obertes fins al dilluns 23 de maig, mitjançant formulari online o whatsapp.

 

Dissabte 28 de maig, es podrà gaudir d'una Jornada matinal on s'han programat diferents propostes a la Masia d'en Cabanyes de Vilanova i la Geltrú: caminada, classe de ioga, classe d'herbes i remeis, visita guiada amb perpectiva de gènere i vermut musical amb l'agrupació "Las Señoras que Pinchan".

 

L'objectiu d'aquesta commemoració, que data de l'any 1987, és fer difusió de l'estat de salut de les dones, de les seves necessitats i demandes, i del compromís de les administracions per donar-hi resposta.

 

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia omplint el formulari adjunt o a través del WhatsApp 663 247 167.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles