Cubelles és el primer municipi de l'estat espanyol en sumar-se al projecte europeu "Un banc per Europa"

22 de setembre de 2023


La iniciativa té com a objectiu apropar les polítiques europees a la ciutadania i simbolitza el compromís del municipi amb els valors comunitaris

Aquest divendres 22 de setembre s'ha portat a terme el projecte europeu "Un banc per Europa". La iniciativa, impulsada per la Regidoria d'Integració Europea i Next Generation, i promoguda per la Joventut Europea Federalista (JEF) de Catalunya, té com a objectiu apropar les institucions i polítiques europees a la ciutadania. La Regidoria va fer una crida ciutadana a la participació durant l'acte celebrat a partir de les 10:00h., a la plaça de la Vila. La trobada ha comptat amb música i esmorzar per als participants.

Pau Rodríguez, regidor d'Integració Europea i Next Generation ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles la importància de realitzar la iniciativa "Un banc per Europa".

 

El passat dimarts 19 de setembre es van reunir membres de la Regidoria d'Integració Europea i Next Generation amb representants de la Comissió Europea a Barcelona. El regidor Pau Rodríguez ha comentat com va anar la reunió.

 

Luca Furment, representant de la (JEF), organització europeista juvenil ha parlat dels objectius que tracten d'assolir, amb la iniciativa "Un banc per Europa".

 

Com a municipi participant en el projecte, Cubelles rebrà el distintiu de "Ciutat Europeu" pel seu compromís amb els valors europeus, un segell que permet entrar a formar part d'una xarxa transnacional de municipis i compartir experiències amb altres ciutats europees. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles