Cubellens FIC es reivindica com l’opció independent alternativa al govern dels últims anys

17 de maig de 2019


Anna Martínez ha estat l’entrevistada a Ràdio Cubelles aquest dimecres

Cubellens FIC es reivindica com l’opció independent alternativa al govern dels últims anys. Anna Martínez ha estat l’entrevistada a Ràdio Cubelles aquest dimecres.

La cap de llista de Cubellencs FIC, Anna Martínez, és una de les candidates amb més experiència a l’Ajuntament després de 12 anys seguits com a regidora, primer en nom de l’Entesa i els últims quatre com a Cubellencs Fic. En aquest últim mandat, el paper del partit ha estat a l’oposició. En aquest sentit, Anna Martínez reivindica Cubellencs FIC com l’alternativa independent al govern actual.

El partit d’independents defensa 10 compromisos entre els quals destaca la intenció d’abaixar els impostos municipals o reobrir la Llar d’Infants l’Estel.

Anna Martínez cap de llista de Cubellencs FIC també ha destacat que sobretot posen importància en el manteniment dels carrers i de l’enllumenat i en la participació.

Les darreres setmanes el partit ha estat acusat de presumptes irregularitats en la justificació de les subvencions que ha rebut de l’Ajuntament per pagar el lloguer de la seu.

Anna Martínez considera que el govern ha aprofitat la seva posició per perjudicar Cubellencs FIC en plena campanya.

 

 

D’altra banda, aquest dijous l’entrevista de Ràdio Cubelles ha estat amb el candidat de Guanyem Cubelles, en Daniel Pèrez Luque. Aquest divendres serà el torn de Narcís Pineda, cap de llista de Cubelles En Comú Podem.

 

Totes les entrevistes es poden recuperar a la ràdio a la carta i també al canal de you tube de Ràdio Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles