Cs nega haver recolzat a Junts per Cubelles en la promoció d’una moció de censura en contra Unitat Cubellenca

29 d'abril de 2021


El partit acusa al govern de maniobra de distracció per despistar a la ciutadania de la mala gestió de l’erari en un moment important per a l’aprovació dels pressupostos

Entrevista a Manuel Martínez portaveu del grup municipal de Ciutadans

 

El portaveu municipal de Ciutadans Cubelles, Manuel Martínez nega haver recolzat a Junts per Cubelles en la promoció d’una moció de censura en contra Unitat Cubellenca. El partit acusa al govern de maniobra de distracció per despistar a la ciutadania de la mala gestió de l’erari en un moment important per a l’aprovació dels pressupostos.

 

Reproduïm a continuació el comunicat enviat per Cs:

"Ciudadanos Cubelles a través de su portavoz municipal Manuel Martínez  desmiente las declaraciones hechas tanto por la Alcaldesa Presidenta Rosa Fonoll como por el primer Tte. De Alcalde Josep Maria Huguet en los medios de comunicación por el apoyo dado por Cs a Junts Cubelles en la presentación de una moción de censura. El portavoz de Ciudadanos en Cubelles, Sr. Manuel Martinez ha desmentido con firmeza haber apoyado a Junts Cubelles según lo manifestado por el actual equipo de gobierno y acusa de una maniobra de distracción para despistar a la ciudadanía la mala gestión con el erario en un momento importante para la aprobación de los presupuestos."

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles