Convocats els premis Empresa Origen Garraf que es lliuraran per primer cop a Cubelles

20 d'octubre de 2023


Poden ser destinatàries d’aquests guardons les persones físiques i jurídiques, públiques i privades, que desenvolupin la seva activitat econòmica al Garraf, amb una antiguitat mínima de 5 anys.

El Pacte per a l’Ocupació del Garraf i Node Garraf ha organitzat la quarta edició dels guardons “Empresa Origen Garraf”. Aquesta iniciativa sorgeix el 2019, com a mesura d’incentius a les empreses, per lluitar contra la precarietat laboral i per fomentar la millora de les condicions de les persones ocupades a la comarca.

 

Aquest any, l’acte de lliurament dels premis es farà a Cubelles, a la Biblioteca Mn. Joan Avinyó el pròxim 11 de desembre.

 

Poden ser destinatàries d’aquests guardons les persones físiques i jurídiques, públiques i privades, que desenvolupin la seva activitat econòmica al Garraf, amb una antiguitat mínima de 5 anys, que no hagin rebut el mateix guardó en els darrers tres anys, que compleixin les obligacions tributàries davant l'administració pública, i que estiguin en possessió de tots els permisos i autoritzacions per exercir l’activitat.

 

La presentació de candidatures s’ha de realitzar a través d’aquest formulari en línia, el termini finalitza el 24 de novembre de 2023 a les 24 h. El jurat està constituït per representants d’entitats de l’àmbit socioeconòmic del Garraf, designades en virtut de la seva expertesa i coneixement. Les bases dels guardons es poden consultar al web del Consell Comarcal del Garraf.

 

L’objectiu d’aquests guardons és fer un reconeixement a les empreses més arrelades al territori i més implicades en la millora de l’ocupació, i en el desenvolupament econòmic de la comarca. 

Els premis també tenen la finalitat de posar en valor el treball d’aquestes empreses com a referents d’una gestió implicada amb l’entorn i les persones i, per tant, sostenible i socialment responsable.

 

També es vol reconèixer a les empreses valors com la promoció de la sostenibilitat i de la qualitat de la gestió empresarial, la contractació de persones de la comarca i de persones dels col·lectius més vulnerables, la disponibilitat de serveis i mesures de conciliació, de formació i de prevenció de riscos laborals, la gestió amb proveïdors locals, així com la participació en entitats i serveis locals per al desenvolupament del territori, entre d’altres.

 

Aquests guardons són a títol exclusivament honorífic i no comporten cap dotació econòmica. Consistiran en una escultura de l’artista sitgetà Artur Duch i un diploma de reconeixement. 

 

En la primera edició d’aquests guardons es van reconèixer les empreses Melià Sitges, Club Nàutic Garraf, El Cable Bar, Fundació el Redós de Sant Josep i Sant Pere, Finques Montané i Productes Piqué.

 

En la segona edició les empreses guardonades van ser Fundació Hospital Sant Joan Baptista, la Fundació Sitges Festival Internacional de Cinema de Catalunya, Taverna La Premsa, la Fundació Ave Maria, l'editorial El Cep i la Nansa i el celler Vega de Ribes.

 

En la tercera edició van ser guardonades les empreses Martínez Jurado Óptica i Finca Mas Solers, de Sant Pere de Ribes; Visit Sitges i Charcuteria Maurcio, de Sitges i Formació i Treball Empresa d'Inserció i Endutex Iberica Sau, de Vilanova i la Geltrú.

 

Així mateix, i com a novetat de la passada edició, el jurat va decidir unànimement concedir diplomes per a les següents empreses finalistes ja que complien els criteris i requisits fixats en les bases: Ecoveritas, Xarcuteria Fontanals, Jocs i Taula Lleure i Restauració, Club Nàutic Vilanova, We Can Dog Activities, Hotel Cèsar Restaurant La Fitorra, Marbres Calvet, Ambulancias M.A.S.L i Ibérica Impagos Am 2000.


 • 20231010_XXSS_Guardó empresa origen Garraf quadrat.jpg
 • ALCALDESSA RESPON
 • L'informatiu
 • RÀDIO A LA CARTA
 • canal you tube
 • col·labora
 • Butlletins correu
 • des de 1981
 • ELECCIONS MUNICIPALS 2023
 • ESPECIAL BIBLIOTECA
 • història eleccions 1970-2019
 • paulina 100 anys
 • Icone facebook
 • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
 • Carrer Colom, 7
 • 08880 Cubelles