Continua el 4t Cicle de xerrades organitzat per l'Espai Jove de Cubelles

26 de març de 2021


“Com acompanyar els /les nostres fills/es en la presa de decisions” és el títol de la cinquena sessió virtual que es farà el 7 d'abril

Entrevista a Txell Sastre, dinamitzadora juvenil de l'Espai Jove

 

Continua el 4t Cicle de Xerrades de l’Espai Jove amb una nova xerrada per a famílies d’adolescents i joves que organitza l'Espai Jove de Cubelles. En aquesta ocasió es titula “Com acompanyar els /les nostres fills/es en la presa de decisions” i es realitzarà el dimecres 7 d’abril, a les 18h. La sessió, que és gratuïta i es farà on line, anirà a càrrec d’Adriana Brandia, psicòloga de l’Assessoria de Salut i Txell Sastre, informadora i dinamitzadora juvenil de l’Espai Jove de Cubelles.

 

El cicle seguirà el 14 d'abril amb la conversa "Som tan moderns com creiem? Estereotips, sexe i gènere", que impartiran Txell Sastre, informadora i dinamitzadora juvenil i Marta Soler, tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Cubelles.

 

El 21 d'abril, la setena sessió tractarà la "Prevenció de l'anorèxia i la bulímia a casa". En aquest cas, Laura Fernández de l'ACAB (Associació contra l'anorèxia i la bulímia) parlarà sobre què es pot fer i quines coses cal evitar dins l'entorn familiar per prevenir aquest tipus de trastorns.

 

El 28 d'abril, la vuitena sessió estarà dedicada a la "Prevenció i detecció de l'abús sexual" i anirà a càrrec d'Helena Galé, psicòloga especialitzada en psicoteràpia i en educació afectivo-sexual. El 5 de maig la novena sessió tractarà com a temàtica les "Relacions positives i igualitàries en l'adolescència. Parlem d'amor" amb Eines serveis socioeducatius.

 

El 12 de maig tindrà lloc la desena sessió titulada "Parlar als/les fills/es sobre sexe? No és tan difícil com sembla" amb Adriana Brandia, psicòloga de l'Assessoria de Salut de l'Espai Jove. I finalment, la última sessió que es farà el 19 de maig parlarà de "Bulling i ciberbullying" i anirà a càrrec de SEER (Salut i Educació Emocional).

 

Per a més informació i inscripcions cal contactar amb l'Espai Jove per whatsApp (628834296) o mail a (joventut@cubelles.cat).


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles