Comencen les preinscripcions escolars de manera telemàtica

13 de maig de 2020


Tots els tràmits es podran fer en línia per evitar desplaçaments als centres, tot i que es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia

Entrevista a Glòria Carretero, directora de l'escola Charlie Rivel (cliqueu sobre l'enllaç)

Entrevista a Mercè Garcia, directora de l'escola Vora del Mar (cliqueu sobre l'enllaç)

Entrevista a Noèlia Garcia, directora de l'escola Mar i Cel (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Les preinscripcions escolars per al curs 2020-2021 d'infantil, primària i ESO comencen aquest dimecres, 13 de maig i s'allargaran fins al 22 de maig. Tots els tràmits es podran fer en línia per evitar desplaçaments als centres, tot i que es podrà fer de forma presencial només amb cita prèvia, entre el 19 i el 22 de maig. Com a mesura de prevenció davant el coronavirus, la conselleria promou la preinscripció telemàtica, que es pot formalitzar a través del portal: preinscripcio.gencat.cat. No caldrà presentar la sol·licitud ni la documentació en paper al centre, només cal omplir el formulari i enviar els documents escanejats o fotografiats a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció. Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic ho poden fer de manera presencial, del 19 de maig i fins el 22 de maig inclòs. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció trucant per telèfon o a través d’Internet.

 

Els centres educatius de Cubelles (Charlie Rivel, Vora del Mar i Mar i Cel) han inclòs als seus webs la informació sobre l’horari, correu electrònic, telèfon, així com l’eina de cita prèvia. També informen sobre les característiques del centre i del seu projecte educatiu donat que amb el tancament dels centres no és possible realitzar jornades de portes obertes.

 

L'atenció als centres educatius es farà seguint les normes de protecció i prevenció:

• Al centre hi ha d’anar el menor nombre possible de persones a fer les gestions (preferiblement, una sola persona)
• Avisar que han de portar la documentació per a poder-la escanejar o fotocopiar i, si pot ser, la sol·licitud emplenada des de casa. En el cas que el centre prevegi que farà emplenar les sol·licitud en paper, convé recomanar que portin el seu propi bolígraf
• Recordar la recomanació de portar mascareta i guants
• No poden acudir les persones de grups d'especial vulnerabilitat o en període de confinament, o que presentin símptomes. En aquest cas, poden autoritzar per escrit a una altra persona a portar la sol·licitud i la documentació.

 

D’altra banda, s’estableix la neteja diària dels espais, la ventilació periòdica de les instal·lacions, la instal·lació de mampares de protecció per als treballadors i -quan això no sigui possible- garantir al màxim la protecció individual dels treballadors i l’ús de mascaretes quirúrgiques, de pantalles protectores facials i de guants per personal que faci atenció al públic, així com de gel hidroalcohòlic.

 

Pel que fa a les dates de preinscripció per als estudis post obligatoris són les següents:

• Batxillerat, del 27 de maig al 3 de juny

• Cicles de Grau mitjà d'FP i d'arts plàstiques i disseny, del 2 al 8 de juny

• Cicles de Grau superior d'FP i d'arts plàstiques i disseny, del 10 al 17 de juny

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles