Comencen els cursos per l'ocupació 'Format C', iniciativa impulsada per l'Espai Jove de Cubelles i el SOLCUB

29 de setembre de 2023


Entre l'oferta del programa de formació per a l'ocupació hi han accions formatives relacionades amb funcions d'emergències i primers auxilis, formació de vetllador/a d'infants amb NEE, monitor/a de menjador, community manager i operador/a de carretons

Continua el 'Format C' que organitza l'Espai Jove de Cubelles i el SOLCUB amb noves formacions per a l'ocupació. Precisament, el passat dimarts 19 de setembre es va iniciar la programació amb el curs "Com atendre infants amb TEA". La programació continua amb el curs de Community Manager" que oferirà diverses sessions presencials, des del 16 fins al 27 d'octubre. L'objectiu d'aquest curs és proporcionar a l'alumnat els coneixements tècnics necessaris per al domini de les diferents xarxes socials i màrqueting digital.

 

La iniciativa va començar l'any 2019, abans de la pandèmia, tal com ha comentat la tècnica de Joventut de l'Ajuntament de Cubelles, Marta Soler, en declaracions a Ràdio Cubelles. 

 

La tècnica de Joventut, ha explicat els diferents cursos per a l'ocupació que es troben dins de la programació del "Format C" i ha donat indicacions de les diferents vies d'inscripció als diferents cursos formatius.

 

Marta Soler, ha remarcat que no cal tenir formació acadèmica prèvia per poder participar en els diferents cursos formatius del 'Format C'.

 

Les places que hi ha a disposició per participar en els diferents cursos per l'ocupació són limitades. En cas que se superi el nombre d'inscripcions es donarà preferència a les persones empadronades i després hi podrien optar les persones joves o aturades.

En alguns casos l'organització es reserva la possibilitat de fer una selecció prèvia en funció de la formació, experiència i motivació dels candidats.

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles