La Companyia Uta Circ actuarà a la 11a Mostra de Pallassos amb l'espectacle "No Matalàs", els dies 7 i 8 de juny

5 de juny de 2023


El públic assistirà a una actuació de circ amb personatges excèntrics i una atmosfera misteriosa que els farà viatjar a un món de fantasia horror amb pinzellades d’humor

Comença l'11a Mostra de Pallassos i Pallasses d'arreu de Catalunya a Cubelles. Aquest dimecres 7 i dijous 8 de juny, a les 12:30 h., és el torn de la companyia Cia Uta Circ que oferirà l'actuació "No Matalàs".

El públic assistirà a un espectacle de circ amb personatges excèntrics i una atmosfera misteriosa que els farà viatjar a un món de fantasia, horror, amb pinzellades d’humor. Basat en la llegenda japonesa del fil vermell i en l'amistat. Inspirat en els mons màgics i obscurs de Tim Burton i Richard Adams i acompanyat pel so del theremin. Tot això, a través del trapezi fixe i dúo, l’escala, la faixa castellera, la dansa i el teatre.

 

Pol Casademunt i Sara Fanlo Bayo membres de la companyia, han explicat alguns dels detalls sobre l'actuació anomenada "No matalàs", que tindrà lloc aquest dimecres 7 i dijous 8 de juny a la pista exterior coberta del Poliesportiu de Cubelles.

Pol Casademunt ha posat en valor la figura del pallasso cubellenc, Charlie Rivel i ha remarcat també la importància de la realització d'aquest tipus de mostres artístiques. 

 

Cal recordar que l'activitat és gratuïta i que no és necessari fer cap inscripció prèvia. Per a més informació us podeu adreçar a www.Cubelles.cat

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles