Club de lectura i conversa "24 Imatges per segon" dirigit per Joaquim Micó

11 de gener de 2024


Les places als nous clubs de lectura i conversa es troben obertes fins al pròxim 15 de gener.

A partir d'aquest mes de gener comencen a celebrar-se els nous Clubs de Lectura i Conversa a la biblioteca municipal Mn. Joan Avinyó. Són gratuïts i oberts a tothom i s'adrecen a qui tingui ganes de llegir, conèixer altres persones i conversar.

 

Dins de la nova programació es troba el Club de Cinema "24 Imatges per segon", a càrrec de Joaquim Micó, escriptor de contes i novel·les, guionista de còmic, TV i historiador. En les sessions del Club de Cinema es visionaran pel·lícules de tota mena i s'aprofundira sobre la narrativa i el llenguatge del setè art. El club de Cinema tindrà lloc el primer dilluns de mes de 18:00 h. a 20:00 h. de la tarda.

Joaquim Micó, responsable del Club de Cinema "24 Imatges per segon", ha comentat com va sorgir el seu interès per l'escriptura i el cinema.

 

 

El responsable del nou Club de Lectura i Conversa" 24 Imatges per segon", Joaquim Micó, ha explicat que es trobaran els participants del Club de Cinema.

 

 

Entre el recull de films que es podran visionar al Club de Cinema, es troben clàssics del cine com la pel·lícula Un, dos, tres dirigida per Billy Wilder. Joaquim Micó, explica quin és el procés que duu a terme a l'hora de seleccionar les pel·lícules que podran gaudir els participants del Club de Cinema "24 Imatges per segon".

 

 

Les inscripcions per participar en els diferents Clubs de Lectura i Conversa, us podeu adreçar directament a la biblioteca municipal, per telèfon o al mail b.cubelles@diba.cat . Les places són limitades, en cas d'arribar al nombre màxim de participants. Les persones inscrites que no hagin estat admeses quedaran en llista d'espera.

 

Per més informació addicional us podeu adreçar a www.cubelles.cat

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles