Celebrada la Jornada d'habitatge i restauració sostenibles

17 de març de 2022


El Centre Social ha acollit aquesta iniciativa en el marc dels actes dedicats al Dia del consumidor amb ponències relatives a la projecció de la fotovoltaica, la normativa i els requeriments per a la rehabilitació

El Centre Social Joan Roig i Piera ha acollit durant tot el matí de dijous 17 de març una jornada sobre habitatge i restauració sostenibles organitzada per l'Agencia NODE Garraf, el col.legi d'aparelladors, el Col.legi d'enginyers, el Gremi de construcció del Garraf i el Gremi d'instal.ladors del Garraf. 

 

Dins dels actes del Dia del consumidor l'Ajuntament de Cubelles ha acollit aquesta iniciativa amb ponències relatives a la projecció de la fotovoltaica, la normativa i els requeriments per a la rehabilitació. Durant la jornada s'han donat exemples de models d'edificació i rehabilitació sostenible, entre d'altres. 

 

Els temes que s'han tractat han servit per abordar l’eficiència energètica, les instal·lacions solars i fotovoltaiques i altres aspectes tècnics de les tendències actuals que afecten els habitatges. La jornada ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Cubelles que ha participat amb una intervenció inicial del regidor d’Espai públic i Medi ambient, Josep Ma Hugué, i el tancament que ha anat a càrrec de l’alcaldessa Rosa Fonoll.

 

Ja jornada es pot recuperar al canal youtube de l'Ajuntament: https://youtu.be/zBB5UbwEUCI


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles