Cap de setmana amb una nova Festa de la Verema adaptada a la pandèmia

3 de setembre de 2021


Els qui degustin els menús proposats a les Jornades gastronòmiques i ho comparteixin a les xarxes podran recollir un barret d'obsequi a les oficines de turisme

Entrevista Trini Vicente, regidora de Turisme, Comerç i Fires

 

Aquest cap de setmana se celebra la XXXIV Festa de la Verema de Cubelles que torna a veure’s afectada per la pandèmia sanitària de la COVID-19. La regidoria de Turisme ha suspès les activitats presencials a la plaça del Mercat i aposta per les jornades gastronòmiques al voltant del vi i el cava, la promoció del patrimoni i les activitats infantils adaptades a les mesures imposades per al Procicat i que es concentraran el dissabte 4 i diumenge 5 de setembre. 

 

En la línia de promocionar el patrimoni local, la programació conté una sèrie de visites guiades i tallers al Castell de Cubelles, Ca n’Aleix, el Celler Vega de Ribes, el Call jueu o Can Travé, entre d’altres. Per als més petits les activitats passen per una ludoteca Vinfantil, amb jocs i tallers plàstics; o el Little Xefs i un taller de cuina per a infants amb la particularitat que es farà en anglès. Per a la majoria d’aquestes activitats cal inscripció prèvia a través de l'agenda de la web municipal (www.cubelles.cat).  

 

D'altra banda, la Festa de la Verema proposa unes Jornades gastronòmiques, a les quals participen els restaurants Racó d’en Pinilla, El Peixet, Cal Tala, D’Alma, La Flamita i Els 5 sentits i les guinguetes Che Charlie, El Viagrot, Ona Beach Cubelles i el Bon Xorricar. La regidoria obsequiarà amb un barret de Turisme Cubelles a les persones que pengin a les xarxes socials fotografies del menú, etiquetant a #VeremaCubelles, #TurismeCubelles i al restaurant o guingueta. Podeu consultar els menús a la web municipal.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles