Cubelles commemora el Dia del Càncer Infantil

15 de febrer de 2022


L'objectiu d'aquest dia és conscienciar a la societat sobre aquesta malaltia i sobre la necessitat de que tots els infants del món amb càncer tinguin accés a un diagnòstic i un tractament adequats.

Entrevista a Sílvia Rearte i Paquita Cuenca, membres locals de l’associació Pulseras Candela

 

El dia 15 de febrer es commemora el Dia del Càncer Infantil amb l'objectiu de conscienciar a la societat sobre aquesta malaltia i sobre la necessitat de que tots els infants del món amb càncer tinguin accés a un diagnòstic i un tractament adequats.

 

L'associació Pulseras Candela amb el grup de voluntàries de Cubelles han posat una parada informativa durant el matí de 10.00 a 14.00 h a la plaça de la Font, per donar informació també de la tasca que es realitza de forma solidària per a recollir fons per a la investigació del càncer infantil.

 

L'entitat s'ha organitzat amb el suport de les regidories de Salut i Igualtat, per posar en valor al grup de dones que no deixen de teixir polseres des del Centre Violeta des de fa ja 6 anys i informar a la ciutadania sobre aquesta malaltia. Anualment es diagnostica al voltant de 1.000 càncers nous en pacients menors de 14 anys.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles