Arriben les consignes del Carnaval als centres educatius de Cubelles

21 de febrer de 2022


Les comparses i els balls seran els protagonistes d'aquesta festa de la disbauxa

La setmana de Carnaval ja ha arribat als centres educatius de Cubelles. El Carnestoltes ha anunciat a les escoles i instituts les consignes que el seu alumnat haurà de seguir aquesta setmana. Aquests dies, l'ambient que es respira és el de diversió i disbauxa. I és que les disfresses són un joc més que permet als infants i joves representar el que no són o riure’s d’un mateix.

 

En el cas de l'escola Mar i Cel, els escolars han portat aquest dilluns complements de Hawaii mentre que el dimarts hauran de ser d'estil rap i el dimecres hauran de vestir amb pijama. Dijous faran les seves comparses amb guerres de caramels i esmorzar al pati amb entrepà de truita o butifarra. I el divendres lluiran la seva disfressa votada per tota l'escola i que enguany estarà dedicada als esportistes i animadors/es i faran una desfilada i una festa al pati. Els infants de 5è que han estrenat la nova temporada del programa 'Tertúlies educatives' a Ràdio Cubelles ens parlen dels preparatius del Carnaval.

 

A l'escola Vora del Mar de Cubelles, proposen al seu alumnat anar amb pijama, el dilluns; vestir d'esportistes, el dimarts; disfressar-se lliurement, el dimecres i vestir de comparsers/es, el dijous. Finalment, el divendres els escolars celebraran el seu Carnaval amb un ball al pati dedicat al seu eix transversal "El món que volem".

 

A  l'escola Charlie Rivel, els infants han portat un pentitat original o una perruca el dilluns. El dimarts vestiran amb pijama i el dimecres hauran de dur complements de ball per oferir els seus balls a la pista del centre. El dijous faran les seves comparses i el divendres el seu ball de Carnaval amb xocolatada. També els infants del Charlie Rivel han parlat del seu Carnaval a través del programa radiofònic 'Tertúlies educatives' de Ràdio Cubelles.

Per la seva banda, l’Institut Cubelles, i sa majestat el Rei Carnestoltes mana també al seu alumnat a seguir les seves pròpies consignes: el dilluns amb pijama, el dimarts de gala, el dimecres portar un complement de bany i el dijous vestir de comparsers/es. El divendres celebraran un concurs de disfresses transformant l’Institut Cubelles en un museu d’art i hauran de disfressar-se de pintors/es. Les seves obres d’art seran el tema central del Carnaval.

 

També l'alumnat de l'institut Les Vinyes de Cubelles segueix aquesta setmana les consignes del Carnaval. Aquest dilluns han arribat al centre amb pijama i amb una manta. Dimarts han d'anar elegants. Dimecres han d'anar vestits de color negre. Dijous han de dur un barret i divendres s'han de disfressar.

 

Els centres faran festa de lliure disposició el dilluns 28 de febrer i el dimarts 1 de març.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles