Arriba el primer ple municipal del 2019

18 de febrer de 2019


El pla d’usos del nou edifici de l’espai jove i la Carta Europea pel Turisme Sostenible seran dos dels punts principals a l’ordre del dia. La sessió està prevista per aquest dimarts a dos quarts de set de la tarda al Centre Social Joan Roig i Piera i es podrà sentir en directe per Ràdio Cubelles.

El primer ple municipal del 2019 se celebra aquest dimarts. La sessió arrencarà a dos quarts de set de la tarda al Centre Social Joan Roig i Piera i es podrà sentir en directe per Ràdio Cubelles.

 

D’entre els punts de l’ordre del dia més destacats hi ha el pla d’usos pel nou espai jove, que es traslladarà a l’antiga llar d’infants l’Estel. La regidora de joventut, Ester Pèrez, ha explicat que s’ha buscat tot el consens possible perquè la decisió sigui conjunta i tingui continuïtat. Per aquest motiu, ja es va recollir la opinió dels partits amb representació a l’Ajuntament, tal com ha confirmat la regidora Ester Pèrez.

El pla d’usos del futur espai jove obre la porta a acollir més activitats i en un horari més extens que l’actual. També determina que hi haurà una zona que estarà en mans dels mateixos joves de manera que se sentin l’espai més seu.

Ester Pèrez, regidora de joventut.

Les obres per adaptar l’antiga llar d’infants per traslladar-hi l’Espai Jove podrien començar aquest 2019 i el canvi es podria arribar a fer el 2020. A banda del pla d’usos de l’espai jove, el ple municipal també votarà el manifest de compromís amb la carta europea del turisme sostenible amb els parcs del Garraf, el Foix i d’Olèrdola.

Imma Laborda, tècnic de turisme de l’Ajuntament, ha explicat l’objectiu del compromís amb el turisme sostenible.

En l’apartat de les mocions es debatran dues propostes. Diversos partits presentaran una moció en relació al Pacte del Penedès Marítim que han subscrit nombrosos ajuntaments afectats pels peatges de l’autopista C32. La segona moció ha estat elaborada pel grup de Cubelles Sí Es Pot. En aquest cas, reclamaran que es facin públiques les justificacions dels diners que reben els partits polítics de l’Ajuntament.

 

El ple es podrà seguir en directe a tots els canals de Ràdio Cubelles dimarts a partir de dos quarts de set de la tarda.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles