ARBA Litoral organitza una Jornada de Restauració de l'Habitat de Roureda Litoral a la Plana del Molí

26 de gener de 2024


Aquest diumenge 28 de gener a les 9h, el punt de trobada serà al pont sota la C32 de la carretera de Mas Trader.

L'associació per la recuperació dels Boscos Autòctons al Sistema Litoral Català, ARBA Litoral, organitza aquest pròxim diumenge 28 de gener una jornada de restauració del terreny a la Plana del Molí, que es troba entre el poble de Cubelles i la urbanització de Mas Trader. La iniciativa es troba dins del marc del projecte de custòdia fluvial "El Corredor Ecològic del Foix" amb l'Agència Catalana de l'Aigua, que ocupa unes 38 hectàrees del curs baix, als municipis de Castellet i la Gornal i Cubelles.

Oriol Millán, portaveu i president de l'Entitat ARBA Litoral, ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles, quines espècies es plantaran durant la jornada organitzada per al pròxim diumenge 28 de gener.

 

 

ARBA Litoral ja va explicar durant la presentació de l'exposició "El tresor natural de Garraf" el seu projecte de preservació del medi natural de Cubelles.

El portaveu i president de l'entitat ARBA Litoral, l'Oriol Millán, explica de què tracta la iniciativa.

 

 

El passat 16 de gener, es va celebrar un ple ordinari on es va aprovar per unanimitat la creació de la roureda centenària de les Bassetes com arbreda d'interès local. Oriol Millán, president d'ARBA Litoral, comenta què suposa aquest pas per l'entitat.

 

 

Per a més informació respecte a diferents activitats i accions de l'entitat ARBA Litoral, us podeu adreçar a la página web arbalitoral.org

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles